Lösplock blir vanligare

Idag är det många som väljer att handla sin mat online istället för att plocka varor i butik. Om du inte tidigare provat denna service kanske det låter som ett dyrt alternativ men genom att handla smart kan du spara både pengar och tid. Föredrar du att besöka matbutiken är det en smidig lösning att beställa tunga varor online och sedan komplettera genom att handla resterande varor i butik.

Beställ mat på nätet

1x1 - Lösplock blir vanligare

Att handla mat online gör du genom att registrera dig hos valfri matkedja som erbjuder näthandel. Du väljer sedan en lämplig leveranstid och kan därefter påbörja din handling. Det finns matvarubutiker som erbjuder färdiga matkassar anpassade till ett visst antal personer. Du kan exempelvis välja en färdig kasse med en komplett meny för fem dagar. ICA online erbjuder smidiga lösningar där du kan spara tidigare inköp så att du snabbt kan klicka hem de varor eller matkassar som önskas.

Fördelar med att handla online vs butik

För stressade barnfamiljer och andra med fullspäckade kalendrar är möjligheten att handla mat online en tidseffektiv lösning. Du slipper gråtande barn i butiken och undviker att handla onödiga kalorier när magen kurrar efter jobbet. Handlar du i butik kan du dock vara mer selektiv i ditt val av varor och välja det alternativ som passar dig bäst där och då.

Spar tid och pengar

Att hämta sina matkassar färdigpackade i butik eller få maten hemkörd är en service som ökat markant under senare år. Genom att handla online får du bättre koll på matbudgeten och undviker onödiga inköp. Du kan också välja hälsosammare alternativ och hämta inspiration från matbutikens recept som finns att tillgå på deras hemsidor. Du sparar även tid genom att välja en leveranstid som passar ditt schema. Att handla mat online är en bra lösning i en stressig vardag.