Rabatter för mat online

Standard för en bra butik med självplock online är att butikerna levererar maten hem till din nästa dag med en precision på en timme. Det varierar såklart mellan butiker men handlar man för över 400 kronor i butiken brukar hemleveransen ingå kostnadsfritt. För mindre belopp brukar hemkörning av maten kosta runt 50 kronor.

För nya och även befintliga kunder är det inte ovanligt att matbutikerna använder sig av rabatter för att locka och behålla kunder. Vissa butiker har kampanjer där de bjuder på hemkörningen medan andra lockar med erbjudanden där du kan spara hundratals kronor.

Ett syfte med vår hemsida är att samla kampanjer och rabattkoder för att göra matinköpen billigare. Rabattkoder är även vanligt för matkassar online där man ofta kan få prova på en matkasse till halva priset, helt utan krav på prenumeration.

Nedan listas rabattkoder för samtliga matbutiker online, matkassar, vin & dryck butiker och hämtmat. Allt du behöver göra är att klicka på visa rabattkod för den matbutik eller matkasse du är intresserad av och du blir automatiskt vidarebefordrad till ditt val.

Matbutiker Rabattkoder

Matsmart

Matsmart Rabattkod

Visa Rabattkod
ICA Online

ICA Online Rabattkod

Visa Rabattkod
Mat.se

Mat.se Rabattkod

160 kr rabatt
Visa Rabattkod
Linas Matbutik

Linas Matbutik Rabattkod

Visa Rabattkod
Willys Online

Willys Online Rabattkod

Visa Rabattkod
Coop Online

Coop Online Rabattkod

Visa Rabattkod
Mathem

Mathem Rabattkod

Visa Rabattkod
Hemköp Online

Hemköp Online Rabattkod

Visa Rabattkod

Vin & Dryck Rabattkoder

Tekungen

Tekungen Rabattkod

Visa Rabattkod
Xwine.se

Xwine.se Rabattkod

Visa Rabattkod
Vinomondo

Vinomondo Rabattkod

Visa Rabattkod

Hämtmat Rabattkoder

Onlinepizza

Onlinepizza Rabattkod

Visa Rabattkod

Matkassar Rabattkoder

ICAs Matkasse

ICAs Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
Middagsfrid Matkasse

Middagsfrid Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
Citygross Matkasse

Citygross Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
Årstiderna Matkasse

Årstiderna Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
Linas Matkasse

Linas Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
GI Boxen Matkasse

GI Boxen Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod
Matkomfort Matkasse

Matkomfort Matkasse Rabattkod

Visa Rabattkod

Hur man använder en rabattkod

När du handlar mat online bör du alltid se dig för om det finns en rabattkod att använda. Vi håller vår sida uppdaterad och använder ofta exklusiva rabattkoder av som du endast hittar på vår hemsida. Allt så att du ska kunna handla mat till ett billigare pris. Förutom rabattkoder listar vi också specialerbjudanden som oftast innebär fri frakt och hemkörning men i vissa fall också rabattkoder för nedsatta priser på utvalda varor.

På vår hemsida får du fram rabattkoden genom att trycka på önskad matbutik eller matkasse för att sedan enkelt kunna klicka dig vidare till att köpa hem den mat som faller dig i smaken. Hos de flesta butiker anger du rabattkoden då du ska betala, oftast får du frågan i vid utcheckningen som en påminnelse. Många rabattkoder följer dock med ett krav på att man måste handlat för en viss summa eller liknande. Håll utkik för det så du inte går miste om något.

Vad ger en rabattkod?

Traditionellt har rabattkoder varit ganska besvärligt att använda och ganska lite pengar har gått att spara. Alla som handlat i vanliga matbutiker har nog sett papperslappar där man kan spara några kronor på att ta erbjudandet och sedan signera för att lämna det till expediten i kassan. Ett billigare pris är såklart alltid ett lägre pris men det kan också tyckas något besvärligt och vem har egentligen en penna med sig i butiken? Då kan man glädja sig åt att rabattkoderna när man handlar mat online är både lättare att använda och hjälper dig spara betydligt mycket mer pengar.

Typer av rabattkoder

Rabattkoder på internet varierar mellan butiker och ibland kan det vara svårt att veta vad det är som gäller eller vad man ska använda. Håll därför koll på vilken typ av rabattkod det rör sig om. Precis som i vanliga butiker existerar mängdrabatter såsom köp tre men betala bara för två. Andra rabattkoder är säsongsbetonade och gäller bara en viss månad medan andra är limiterade till ett specifikt sortiment såsom ekologiska varor eller frukt och grönt. Generellt för rabattkoder gäller att man uppfyller något krav för att få ta del av rabatten, självklart presenterar vi alla typer på den här hemsidan.

Rabatt om du redan är kund

Söker man efter rabattkoder på internet riktar de sig allt som oftast till nya kunder. Resonemanget kan tyckas enkelt, att butikerna vill locka nya kunder att testa just deras tjänst men faktum är att många butiker och företag som säljer matkassar även riktar sig mot dig som redan har blivit kund. Rabatterna tar dock ofta en annan form och marknadsförs som specialerbjudanden, antingen på utvalda varor eller nya kassar. Förutom det är det också ganska vanligt att bli erbjuden rabatt om man värvar en vän till att bli kund. På Linas Matkasse kan man till exempel ge bort en matkasse till en vän, ingen rabatt till dig förvisso men alltid kul att vara generös.