Mathem

1x1 - Mathem

I över 10 år har svenskarna kunnat handla mat online från MatHem. Idéen föddes 2006 av Tomas Kull som upplevde att livspusslet skapade en situation där maten blev enformig, tråkig och nästintill ett stressmoment.

MatHem, som levererar mat hem till dörren i form av självplock, prenumerationer, färdiga matkassar och färdiga recept blev lösningen på familjen Kulls problem. Inte helt oväntat blev det en succé där MatHem idag blivit en av de största butikerna för mat online.

Rabattkod hos MatHem

På MatHem får alla nya kunder gratis frakt om de använder rabattkoden: LEVERANS i kassan. Observera dock att det endast gäller för köp över 800 kronor. Utöver det så samlar alla kunder poäng genom att handla. En krona är lika med en poäng där 2500 poäng kan bytas mot en värdecheck på 25 kronor.

För dig som är fantasirik och duktig i köket eller bara vet om ett recept du tror andra gillar kan man tjäna poäng genom att ladda upp recept på MatHem där du får poäng när andra användare köper varorna till ditt recept. Antalet bonuspoäng är lika många som receptet kostar och hamnar under ditt saldo efter ett genomfört köp.

Som medlem hos MatHem får alla kunder även tillgång till ett flertal rabatter hos andra bolag. Exempelvis erbjuds alla kunder två månader gratis på Viaplay och 25% rabatt på kryssningar med Silja Line.

Priser

Nedan kan du se vad några utvalda varor kostar hos MatHem och hur mycket vår utvalda matkasse kostar totalt jämfört med andra matbutiker online.

1 liter ekologisk mjölk från Arla – 12,95kr
1 kilo kycklingfilé från Kronfågeln – 69,95kr
1 kilo tomatketchup från Heinz – 22,95kr
6x Norrlands Guld 3,5% 50cl – 64,95kr
450 gram Findus delikatessköttbullar – 35,95kr

Totalt kostar alltså vår matkasse vi använder för att jämföra priser 206,75 kronor vilket är billigt jämfört med de flesta andra butiker!

Fördelar med att handla hos MatHem

Med ett stort sortiment, leverans 7 dagar i veckan och garantier för hållbarhet och färskhet är det enkelt att förstå hur MatHem blivit Sveriges största butik online. Hela 9 av 10 kunder har rekommenderat MatHem till en vän och för dig som bor i något av de många områden de levererar har du säkerligen sett någon av deras 150 kylbilar som används för att köra hem maten.

Vad tycker du om Mathem?
[Totalt: 3 Betyg: 3.7]