Linas Matbutik

Mest känd för sina matkassar har teamet bakom Linas Matkasse även öppnat en matbutik online för dig som vill komplettera din matkasse. Butiken växer fortfarande och levererar tyvärr inte till lika många orter som det levereras matkassar.

Sortimentet utgörs till stor del av varor som används för att toppa din matkasse som exempelvis frukostprodukter, barnmat men även varor som räcker till enklare middagar. Handel i butiken sker i samband med köp av matkasse så för att kunna handla i butiken gäller det att först bli kund hos Linas Matkasse. Se nedan för en film som förklarar butiken:

Kombination matkasse och matbutik

Kombinationen av att beställa hem en matkasse och komplettera med de produkter man upplever är både bekvämt och enkelt samtidigt som det spar på plånbok och miljö. Att köpa de varor nödvändiga för att laga matkassarna såsom smör, mjölk, bröd med mera är lindrigt och gör att Linas Matkasse stärker sig i konkurrensen mot övriga alternativ. Det ska bli spännande att se huruvida Lina expanderar sin matbutik till en fullständig självplocksbutik för de som vill ha full kontroll över veckomenyn.

Bra att veta är att Lina reviderar sortimentet i butiken nästan på veckobasis. Positivt är att de är väldigt öppna för dina synpunkter. Har du önskemål om vad butiken bör innehålla uppmanas du kontakta kundtjänst på info@linasmatkasse.se

 

Vad tycker du om Linas Matbutik?
[Totalt: 1 Betyg: 5]