Vin & Dryck

En trevlig middag eller lunch innefattar ofta mer än bara själva maten. För att ge dig möjligheten att komplettera middagen eller kylskåpet med vin, te och andra varor som du kan komma att tänka på hjälper vi dig hitta rätt alternativ även där.

Köpa vin online

Sverige har i och med fortfarande ett alkoholmonopol med Systembolaget som ensam aktör på marknaden för alkoholhaltiga drycker. Anledningen till att det är lagligt att köpa vin på nätet är att man tekniskt sett beställer från ett företag som ligger i utlandet. I själva verket levereras alltså varan från exempelvis Frankrike eller Italien som är exempel på länder där näthandel med vin är helt lagligt.

De hemsidor vi rekommenderar för att beställa vin levererar direkt hem till dörren och tar dessutom hand om allt som berör moms, frakt och liknande. Det enda du behöver bry dig om är att beställa rätt vin.

Tekungen logo

Tekungen

Tekungen har snabbt blivit en populär butik för dig som vill handla te online. Här erbjuds en bred mix av tesorter och exklusiva teserviser. Du kan enkelt filtrera fram din tefavorit eller söka inspiration baserat på olika smaker.
Xwine.se logo

Xwine.se

En av de största lagliga vinbutikerna online som specialiserat sig på franska och italienska kvalitetsviner levererat direkt hem till dörren. Allt vin kommer direkt från de små gårdarna och levereras veckovis. Perfekt som present eller till vinskåpet!
Vinomondo logo

Vinomondo

Vinomondo har som affärsidé att förenkla för alla dem som vill göra beställningar ur systembolagets beställningssortiment, totalt finns över 18000 produkter att beställa vilket är nära tio gånger mer än i en vanlig butik. Rekommenderas att skriva upp sig på deras nyhetsbrev.