ICA Online

Handla mat på ICA Online

1x1 - ICA Online
ICA Online

Ica med dess många handlare har gjort en storsatsning online. Idag erbjudet ett hundratal butiker möjligheten att i lugn och ro klicka hem mat.

Det första du gör som ny kund hos ICA är att välja vilken butik eller stad du vill handla från. Smidigast är att söka fram rätt butik genom att skriva in postnummer eller adress. Alternativet att bläddra fram den stad du vill handla till finns också.

Då ICA som grupp består av ett flertal handlare kan sortimentet variera på samma sätt som det varierar i respektive butik. Likaså kan funktionaliteten, leveranstiderna och hämtning i butik vs hemleverans variera.

Gemensamt för alla de butiker som har hemleverans är att all mat hålls kyld från butik till dörr och att leveranserna sker med bra precision. Likaså samlar du ICA-poäng på precis samma sätt oavsett om du handlar online eller i butik.

Rabatter ICA onlinebutik

Många ICA-handlare vill få sina kunder att handla online och lockar därför med rabattkoder, specialerbjudanden och gratis hemkörning. Då detta varierar bland butikerna rekommenderas du klicka dig fram till din lokala handlare för att se vad just den butiken erbjuder.

Som ett exempel erbjuder ICA Karlaplan alla nya kunder online 20% rabatt på första köpet om man använder rabattkoden ”nykund20”. Dessutom erbjuder dem på plockavgiften respektive hemkörningen för alla som handlar över 500 kronor.

Att hitta vilka rabatter din lokala ICA-butik erbjuder undersöker du lättast genom att besöka deras hemsida. En stor fördel med ICAs online butiker är att de är spridda över hela landet och erbjuder hemleveranser från Luleå i norr till Ystad i söder.

1x1 - ICA OnlinePrisjämförelse

För att jämföra priser hos ICA har vi valt ICA Maxi Lindhagen som exempel.

1 liter ekologisk mjölk från Arla – 12,95kr
1 kilo kycklingfilé från Kronfågeln – 86,00kr
1 kilo tomatketchup från Heinz – 27,50kr
6x Norrlands Guld 3,5% 50cl – 63,50kr
450 gram Findus delikatessköttbullar – 33,50kr

Totalt kostar vår egenvalda matkasse 223,45 kronor vilket sett till prisnivå placerar ICA i mitten av de matbutiker online vi jämfört.

Fördelar med att handla på ICA Online

Som ett välkänt varumärke kan du vara säker på att all mat du handlar online på ICA är av god kvalitet. ICA har även flera kampanjer som gäller i hela landet hos flera handlare.

Generellt hålls avgifterna för plock och utkörning nere hos ICA där de till och med är gratis i många fall. För dig som handlar med ICA-kort eller har konto hos matbutiken kommer du dessutom få specialerbjudanden som är anpassade efter just dig.

Samla mat, försäkringar och lån hos ICA

Hos ICA finns även möjligheten att bli medlem i ICA-banken, teckna försäkringar och skaffa kreditkort. Väldigt smidigt att ansöka där du förutom bra pris på försäkringarna och låg ränta på eventuella lån samlar ICA-poäng du sedan kan handla för. Ansök och läs på mer om försäkringar och bank hos ICA här

Vad tycker du om ICA Online?
[Totalt: 5 Betyg: 4.2]