Hälsosamma veganska desserter och recept!

1x1 - Hälsosamma veganska desserter och recept!

Letar du efter ny matinspiration med unika och spännande recept för både sött och salt? Då vill vi passa på att tipsa om instagramkontot som heter Healthyholisticview.

Mathilda som har Instagramkontot ”Healthy Holistic View” skapar egna hälsosamma recept som får våra munnar att vattnas varje gång vi loggar in på instagram och ser ett av hennes inlägg. Här kan du få inspiration om hur du gör veganska bakelser, bowls, pizza, bröd, pastarätter och mycket mycket mer.

Plantbased Recept och Dessertinspiration

1x1 - Hälsosamma veganska desserter och recept!

Alla recept som du ser på kontot är plantbased och alltså veganska eller kommer från växtriket. Om du vill imponera någon eller bjuda någon på en middag eller fika som du inte vill att de skall glömma bör du testa att laga något från Healtyholisticviews instagramkonto. Många av recepten är enklare än du tror och vi har testat att göra flera av chiapudding- eller bowlrecepten. Varför inte låta detta vara inspirationen till en alla hjärtans dag efterrätt?

Namnen på vissa av Healtyholisticviews recept kan vara:

  • Mermaid bowl
  • Gingerbread Cheesecake,
  • Dragon Bowl
  • Granola Nice Cream
  • Matcha Avocado Coconut Bites
  • Creamy Vegan Tiramisu
  • Bibimbap Marinated Tofu Sandwich
  • Unicorn Cheesecake Slices

Recept på hälsosamma efterrätter och sötsaker

1x1 - Hälsosamma veganska desserter och recept!

Kontot Healtyholisticview lär oss att efterrätter inte behöver vara onyttiga utan snarare tvärt om! Du kan ladda dem med så kallade superfruits och ett näringsrikt innehåll utan att det blir tråkigt och smaklöst.

Det bästa av allt är att Mathilda delar med sig av alla recept som hon skapar helt gratis, direkt på instagramkontot. Du behöver alltså inte logga vidare in på någon blogg eller liknande för att få tillgång till alla smarriga recept!

In och följ Healtyholisticview och lär dig vad du kan ersätta alla onyttighter med, och hur du lyckas med dina veganska recept! Under tiden kommer vi drömma oss bort till en värld där vi sitter och fikar med en av choklad drinkarna och snickers baren från detta underbara konto.