Bästa matbutiken online 2017

Att handla mat online är mer populärt än någonsin där omsättningen i branschen ökar med flera miljarder varje år. För många som testat handla mat online har det blivit en självklarhet och något som leder till bättre inspiration, är bra för miljön men som framförallt spar tid. Fler och fler börjar även inse nyttan i att man bättre kan planera sina inköp och därigenom spara pengar. Statistiken visar också att fler och fler svenskar går över från att handla matkassar till att handla självplock som innebär att man i lugn och ro via telefon eller dator kan klicka hem de exakta varor man vill ha. Studier visar också att omkring nio av tio svenskar som har testat handla mat online i butik rekommenderar sina vänner och bekanta att testa samma sak. I England och USA har matbutiker online fullkomligt exploderat där mellan 5-10% av all mat handlas online. Sverige har fortsatt en väg att gå men fortsätter utvecklingen i den här takten är vi snart på samma nivå och förbi.

Vilken matbutik är bäst?

1x1 - Bästa matbutiken online 2017

Man brukar säga att smaken är som baken och samma gäller såklart matbutiker online. Trots det kan man ganska enkelt göra skillnad i hur bra en butik är om man tar hänsyn till faktorer såsom leveranstid, vilket sortiment de har, kvalitet på maten och självklart prisnivån. I tävlingen ”Årets Matbutik Online” kommer kriterierna noga granskas för att sedan ligga som grund för ett helhetsbetyg av butiken som sedan kommer presenteras på vår hemsida.

Inom kommande veckor kommer vi presentera juryn, exakt vilka kriterier som kommer gälla och vad man vinner förutom äran. Tävlingen kommer pågå under hela året där vi kontinuerligt kommer att granska och utvärdera flertalet matbutiker online och presentera recensionerna på vår hemsida. Har du synpunkter, frågor eller vill sitta med i juryn? Tveka inte att kontakta oss!