3 kockar och 7 kids

Det fyndiga namnet 3 kockar och 7 kids skapar snabbt associationer till den välkända och allt för populära frågeställningen ”Vad ska vi äta till middag ikväll?”. De tre kockarna, Rickard, Fredrik och Nicklas har som mål i sin blogg att skapa inspirerande vardagsmat under ledorden enkelt, snabbt och gott. 

1x1 - 3 kockar och 7 kids

Med sina  kreativa och lättlagade recept har bloggen blivit framröstad till folkets val 2016 och dessutom nominerade till årets matblogg.

Bloggen är enkel i sin navigation där det mesta handlar om recept där de tre kockarna turas om att sköta bloggen en vecka i taget. För den som vill göra det enkelt för sig rekommenderar vi att se vad som föreslås i veckans matsedel där maträtter rekommenderas för en hel vecka. Samtliga recept är anpassade för hela familjen där mängden mat per recept är anpassat för fyra vuxna om inte annat skrivs. Letar du efter ett speciellt recept eller kategori är det smidigast att använda sökfunktionen.

Tips och Trix

Förutom inspirerande vardagsmat där vanliga recept ges en ny touch finns det även en hel del tips och trix att ta del av, inte minst för dig som har småbarn. Här kan du till exempel lära dig att göra din egna lera, få tips om hur du får dina barn att äta mer grönsaker eller hur man ska agera om man råkat salta för mycket.

Ska du ha en fest, dop, bröllop eller av annan anledning behöver lite extra hjälp med matlagningen kan man hyra in någon eller alla tre kockarna. Är du nyfiken så når du kockarna på mailen: 3kockar7kids@gmail.com där de menar att ingen förfrågan är för stor eller liten!

Vi kan varmt rekommendera ett besök i bloggen där du med största sannolikhet kommer hitta spännande recept och nya varianter på dina vardagsfavoriter. Bloggen finns även tillgänglig på Facebook och Instagram där du hittar dem genom att söka på 3kockar7kids.