Matkassar & Matbutiker online i Sollentuna

I likhet med många andra kranskommuner till Stockholm kör nästan alla butiker ut mat Sollentuna. I Sollentuna kan man beställa hem mat direkt till dörren oavsett vilket postnummer i kommunen du bor på. Fritt fram att bestämma själv om man vill ha maten hem eller hämta upp den själv på sin lokala butik.

Matkassar

ICAs Matkasse logo

ICAs Matkasse

Som ny kund kan köpa en ny kasse för endast 299 kronor (3 dagar, 4 pers) och dessutom få pröva Storytel gratis i 30 dagar. Prisvärda kassar komponerade av ICAs egna kockar som varierar menyn varje vecka.
Middagsfrid Matkasse logo

Middagsfrid Matkasse

Familjeföretaget Middagsfrid vill hjälpa familjerna att ta sig upp ur falukorvsträsket. Och som man har lyckats! En av våra absoluta favoriter!
Citygross Matkasse logo

Citygross Matkasse

Citygross samarbetar med kändiskocken Tina Nordström och levererar flertalet matkassar med priser från 29,50 kronor per portion. Har du barn i familjen rekommenderas den populära Bamse-kassen
Årstiderna Matkasse logo

Årstiderna Matkasse

Sveriges enda matkasse som är 100% ekologisk. För dig som söker andra alternativ på temat ekologiskt erbjuds även veganmatkassar, vegetariska matkassar och en hälskomatkasse.
Linas Matkasse logo

Linas Matkasse

En av pionjärerna för matkassar online och kanske det mest kända varumärket. Med över 50 miljoner portioner levererade är Linas matkasse ett säkert kort för dig som är nybörjare då det kommer till att handla mat online.
GI Boxen Matkasse logo

GI Boxen Matkasse

Ät mat anpassad för GI-metoden hemlevererad i frusna boxar direkt till din dörr. Perfekt för dig som vill ha lättlagad mat med en bra balans av protein, naturliga fetter och rätt typ av kolhydrater
Matkomfort Matkasse logo

Matkomfort Matkasse

Menyer förberedda av en kock hemlevererat söndagar utan extra kostnad för leveransen. Flertalet olika veckomenyer går att beställa där en gemensam nämnare för alternativen är att de oftast tar mellan 15-20 minuter att laga.

Matbutiker

Matsmart logo

Matsmart

Matsmart är en matbutik på nätet som försöker att stoppa det onödiga matsvinnet i Sverige och därigenom endast säljer hållbara produkter vilket innebär, överproduktion, felaktiga förpackningar, säsongstrender, korta eller ibland passerade bäst före-datum. Ett perfekt ställe att fynda på!
ICA Online logo

ICA Online

Hos ICA beror det på din lokala ICA-handlare huruvida det är möjligt att handla online, vilket sortiment som finns och vilka rabattkoder som gäller. På Icas hemsida är det enkelt att skriva in postnummer eller stad för att se om din handlare levererar hem till dig. Just nu använder många butiker nedan rabattkod för att få 20% rabatt. Visa Rabattkod
Mat.se logo

Mat.se

En oberoende matbutik som alltid har pinfärska varor som levereras kylda från lager till dörr. Med snabba leveranstider och ett stort sortiment har Mat.se snabbt blivit en av de mest populära matbutikerna online. Nuvarande rabattkod spar 160 kronor på ditt första köp. Visa Rabattkod
Linas Matbutik logo

Linas Matbutik

Lina, mest känd för sina matkassar har även en butik för självplock som erbjuder ett stort utbud av ekologiska produkter och ett välfyllt sortiment av andra hushållsprodukter såsom tvättmedel, osthyvlar eller toapapper.