Middagsfrid Matkasse

1x1 - Middagsfrid Matkasse

Färdiga matkassar för hemleverans har visat sig vara en produkt som det finns stor efterfrågan på. Kanske för att den löser flera små problem i vardagen. Företaget Middagsfrid är en av de äldsta aktörerna i branschen och man kombinerar smidigheten i att få mat hemkörd med recept på nyttig mat, utan onödiga e-nummer. Företagets grundare Kicki Theander arbetar vidare med sin vision om att hjälpa familjer med den kunskap och inspiration och de verktyg de behöver för att helt enkelt kunna laga bättre mat.

Är Middagsfrid bra?

Att planera måltider och inhandla ingredienser tar mycket tid i anspråk i de flesta hem. Att köpa en matkasse innebär att någon annan, som är proffs på det här med mat, redan tänkt ut vad vi ska äta och satt ihop en meny med näringsriktig mat som dessutom är lätt att laga utifrån de medföljande recepten. Att handla mat online, istället tör att åka till butiken, innebär dessutom en stor tidsvinst. Matkassen Middagsfrid har flera gånger vunnit utmärkelsen ”bäst i test” när olika tidningar bedömt det växande antalet produkter på marknaden.

Man måste givetvis inte börja prenumerera på matkassar för att ha nytta av konceptet. Många av Middagsfrids kunder väljer att beställa en kasse då och då för att få ny inspiration. Något vi gillar med Middagsfrid är att man har en särskild frukostkasse. Perfekt om man äter lunch ute och bara fixar något litet på kvällen. Med den kassen får man garanterat en bra start på dagen. Fruktkassen innebär att man alltid har ett nyttigt mellanmål hemma.

Hur går det till?

Matkassarna innehåller allt som behövs för att laga tre eller fyra rätter för två eller fyra personer. Det enda som inte ingår är basvaror som ris, salt, peppar och matolja. Exakt vad man själv måste ha hemma kan man enkelt ta reda på i samband med sin beställning Matkassen Middagsfrid levereras direkt till dörren via en obruten kylkedja med deras egen bil och råvarorna är alltså i fräschare skick än när du själv kör hem kylvaror med bilen en varm sommardag.

Man kan välja mellan flera olika matkassar, till exempel en kasse anpassad för barnfamiljer, en kasse med recept som går mycket fort att laga och en variant med mat för veganer och vegetarianer. Recepten förnyas varje vecka och en stor fördel, rent generellt, med matkassar är att de gör så att man får en varierad kosthållning. Företaget Middagsfrid lägger ner mycket tid på menyplanering och är känt för att göra det lätt att laga mat som är både nyttig och riktigt god.

Satsa på pålitliga Middagsfrid

Matkasse har blivit ett koncept att räkna med i svenska hem och Middagsfrid, som är en av de äldsta aktörerna på marknaden, håller fortfarande måttet. Vill du ha möjlighet att välja mellan flera olika kassar varje vecka och samtidigt kunna lita på att maten du köper kommer fram till dig i fräscht skick är detta ett utmärkt val av matkasse. Flera utmärkelser visar att Middagsfrid hjälper sina kunder att laga trevliga rätter. Kolla på hemsidan om du har möjlighet att få deras mat hemkörd, företaget finns på många postorter.

Vad tycker du om Middagsfrid Matkasse?
[Totalt: 1 Betyg: 5]