Matkomfort Matkasse

Matkomfort matkasse

När du köper en matkasse genom Matkomfort får du noggrant utvalda råvaror som valts ut av deras kockar. Med i kassen får du även färdigkomponerade menyer. De tidskrävande ingredienserna, som till exempel grytor och såser, är redan tillagade och redo att värmas upp. Det finns inga onödiga tillsatser i det som levereras färdiglagat. När du får hem din kasse behöver du bara värma upp såsen eller grytbasen, steka proteinet – som exempelvis kycklingen eller fisken – samt koka ris, potatis eller pasta. Sedan är det bara att servera.

Välj en kasse som passar dig

Matkomfort erbjuder fyra olika kassar: Premium, Sthlmslådan, Familjefavoriter och Vrooom. I Premium får man fyra kompletta måltider som inkluderar olika typer av kött och fisk, samt närproducerade och ekologiska tillbehör. I Sthlmslådan finns ekologiska grönsaker, vegetariska rätter och måltider med fisk eller fågel, men inget rött kött. Familjefavoriter är till för barnfamiljer och innehåller recept som även de minsta tycker om. Alla recept i kassen Vrooom lagar man på 5-10 minuter och man kompletterar innehållet med egna grönsaker. Vill man ha en exklusivare matkasse väljer man Premium eller Sthmlslådan, vill man ha en billig matkasse väljer man Familjefavoriter eller Vrooom.

Matkomfort finns idag tillgängligt för dig som bor i Stockholm eller Uppsala, med levererans varje eller varannan vecka. Veckans meny kan man se på deras hemsida. Man kan inte byta ut rätter eller ingredienser, men man kan välja olika kassar vid varje leverans om man så önskar. Matkomforts sida är lättnavigerad och som kund får man tillgång till sin egen sida där man kan se sina beställningar och beräknad leveranstid.

Snabbt, nyttigt och miljövänligt

Varenda måltid är beräknad så att den uppfyller alla näringsbehov. Genom att äta på detta sätt kan man vara säker på att man får i sig en välbalanserad måltid. Matkomfort använder sig till största del av närproducerade ingredienser, vilket gör att man får mat som kan anses vara miljövänlig. Man får räkna med att behöva spendera 5-20 minuter i köket för att färdigställa maten, men man sparar in mycket tid ändå eftersom man inte behöver gå och köpa råvarorna eller bära hem dem.

Det som skiljer Matkomfort från andra företag som levererar matkassar är, som tidigare nämnts, att vissa delar i deras kassar redan är tillagade i deras eget kök. Detta är då främst såser och andra smaksättningar som man ofta brukar behöva spendera en hel del tid på när man lagar det själv. När det är fisksoppa på menyn kommer exempelvis aiolin och själva grunden med alla grönsaker och smaker färdig. Det vinner man både smak och tid på.

Variera vardagsmaten enkelt

För många hushåll är det svårt att få vardagsmaten att fungera och man går ofta in i en rutin där man kanske lagar samma mat hela tiden. Med en matkasse är det lätt att variera sig och dessutom säkerställer det att man alltid får tillräckligt med näring i sina måltider. Matkomfort är inte billigast av alla matkassar, men eftersom de flesta ingredienser är närproducerade så är det ändå en prisvärd tjänst. Tänk på att även leveransen ingår i de priser du ser på hemsidan.

Vad tycker du om Matkomfort Matkasse?
[Totalt: 1 Betyg: 5]