Willys Online

1x1 - Willys Online
Willys Online

Affärsidén med Sveriges billigaste matkasse har äntligen tagit sig online. Idag har Willys nära 200 butiker i Sverige och sträcker sig geografiskt från Trelleborg i söder till Kalix i norr.

De senaste åren har Willys öppnat upp sitt sortiment online med hemkörning i många av de städer de har närvaro.

Allt som krävs för att börja handla online hos Willys är ett svenskt personnummer och en mailadress. Därefter kan man snabbt ta del av det breda sortimentet med priser lika låga som det du är van att se hos Willys.

Genom att ansluta dig till onlinebutiken blir du dessutom medlem i deras lojalitetsprogram Willys Plus och kan ta del av exklusiva och skräddarsydda erbjudanden helt gratis.

Handla hemifrån hos Willys

Willys har prydligt kategoriserat sitt sortiment så att det är enkelt att hitta i butiken och som om inte det vore nog listar Willys dina vanligaste varor i en separat lista för att spara dig tid. Sidan laddar snabbt trots att det är mycket bilder där vi rekommenderar sökfunktionen om man på förhand vet vad man ska handla. Söker man inspiration är det enkelt att använda kategorierna som påminner om en helt vanlig matbutik.

För den som behöver ytterligare inspiration i matlagningen har Willys även gjort egna listor med olika teman. Med ett klick kan du lägga till en hel lista med exempelvis temat Tacos, Tapas eller barnkalas där du sedan kan välja ut de varor du vill ha.

Precis som i sina fysiska butiker erbjuder Willys nöjd kund-garanti. Skulle något vara fel på en vara eller man är missnöjd över något annat räcker det med ett kvitto för pengarna tillbaka. Willys menar dock att de är tacksamma om du även ger en förklaring så att de kan bli bättre.

Priser

1x1 - Willys Online

Willys påstår sig att ha Sveriges billigaste matkasse. Vi undersöker om detta även gäller för deras butiker online genom att jämföra våra utvalda varor som kostar följande hos Willys:

1 liter ekologisk mjölk från Granat (OBS ej Arla som i andra jämförelser) – 10,25kr
1 kilo kycklingfilé från Kronfågeln – 75,50kr
1 kilo tomatketchup från Heinz – 22,90kr
6x Norrlands Guld 3,5% 50cl – 54,50kr
450 gram Findus delikatessköttbullar – 28,90kr

Totalt kostar de varor vi jämför mellan matbutikerna 192.05 kronor vilket är väsentligt mycket billigare än hos andra butiker online.

Rabattkod

Willys brukar även ge ut rabattkoder till sina kunder. För Mars gäller koden mars75 för att få 75 kronor i rabatt om du handlar online. Willys uppdaterar sina rabattkoder månadsvis så vi rekommenderar att hålla koll vid månadsskiftet.

Vad tycker du om Willys Online?
[Totalt: 19 Betyg: 3.8]