Citygross Matkasse

Vill du också maximera din lediga tid? Kanske ägna dig åt dina intressen, spendera tid med barnen eller träffa vännerna? Då kan kanske en färdigkomponerad matkasse från välkända Citygross vara något att satsa på. På så vis behöver du inte spendera längre tid i mataffären och du slipper fundera på vad du skall laga till middag. Med i Citygross matkassar följer också enkla recept som på ett smidigt sätt hjälper dig att kombinera de olika ingredienserna. Anser du att matlagning är ett nödvändigt ont är en denna matkasse definitivt något för dig.

Ett flertal olika kassar

1x1 - Citygross Matkasse

Eftersom den ena familjen inte är den andra lik skiljer sig även de olika matkassarna åt. Om du önskar köpa din matkasse från Citygross kan du välja mellan matkassar anpassade för barn, för laktosintoleranta, för individer som önskar äta vegetariskt samt för dig som följer viktväktarnas matplan. Här finns även kassar som är helt glutenfria samt kassar för dig som vill njuta av klassiska recept. Om du bara behöver hjälp då och då kan du beställa hem en utav de prisvärda kassarna utan att prenumerera på dem. Spara 200 kronor och beställ din första kasse till ett billigt prova-på-pris.

Köper du din matkasse från Citygross kan du dessutom räkna med att få mycket innehåll för pengarna. I en undersökning utses nämligen Citygross som den billigaste leverantören av testets deltagande matkassar, och låter dig spara upp emot 1300 kronor i månaden. De 1300 kronorna du sparar kan du sedan lägga på nöje, kläder eller något annat som kan gynna dig och din familj. Med matkassens hjälp kan du med andra ord få såväl tid som pengar över.

Att variera lunchmatsedeln

Att handla mat tar oftast lång tid, tid som man egentligen hade kunnat lägga på annat. När man handlar ensam är risken dessutom större att något onödigt slinker ner i kundkorgen, såsom en bit choklad eller en läsk. Om du handlar efter ditt arbete, en tid då du troligtvis redan är hungrig, ökar den risken ännu mer. Att istället investera i en matkasse gör att du minimerar inköpen av onödiga produkter samtidigt som du kan vara säker på att din familj får njuta av en näringsriktig måltid.

För dig som inte direkt tycker om matlagning, eller kanske rent av är riktigt dåligt på det, är fördelarna ännu fler. Eftersom det i varje matkasse finns ett recept anpassat för de medföljande råvarorna behöver den som lagar maten enbart följa de enkla instruktionerna. Om någon familjemedlem har en särskild allergi kan de glutenfria-, och laktosfria kassarna förenkla matlagningen ytterligare och i bästa fall även variera matsedeln något. På så vis slipper ni äta samma maträtt dag ut och dag in.

Det skall vara lätt att laga god mat

Matlagningen behöver inte vara ett nödvändigt ont. Med hjälp av Citygross matkassar och de tydliga medföljande instruktionerna kan hela familjen hjälpas åt. Matsedeln blir varierad och ni kommer upptäcka nya maträtter och smaker. Eftersom Citygross har kassar anpassade för såväl barn som vuxna kan du vara säker på att hitta något som tillfredsställer allas smaklökar. Din utvalda matkasse hjälper dig dessutom att spara tid och du slipper stressa till mataffären efter arbetstid. Samtidigt slipper du också den där chokladbiten som mer än gärna slinker ner i påsen.

Vad tycker du om Citygross Matkasse?
[Totalt: 2 Betyg: 3]