Årstiderna Matkasse

Fler och fler väljer att beställa hem matkassar som levereras direkt till dörren, fullproppade med mat för veckan och spännande recept. På så sätt blir det lättare för människor att planera matkostnader, äta mer hälsosamt och få tid över till annat. Men om man nu skulle vilja gå steget längre och börja äta ekologiskt, närodlat och laga mat efter årstiderna hur gör man då? Det enklaste är såklart att beställa hem sin mat från Årstiderna och få en trevlig trälåda full med ekologiska råvaror av bästa kvalitet!

Det ekologiska tänket

1x1 - Årstiderna Matkasse

Att handla enbart ekologiskt och närproducerat kanske är en självklarhet för vissa, medan andra tycker att det är onödigt att betala några kronor mer för ungefär samma produkt. Men när vi väljer ekologiskt visar vi inte enbart omtanke för miljön utan också omtanke mot oss själva. På så sätt slipper vi få i oss onödiga kemikalier från bekämpningsmedel och konstgödsel. Genom att välja en matkasse byggd på de bästa råvarorna för årstiderna gör vi oss själva och miljön en stor tjänst.

På Årstiderna får man maten direkt från deras egna ekologiska gårdar Barritskov och Krogerup, med eget kök och kockar som tar fram nya produkter och goda recept till matkassarna. Genom att minska transportvägen från jord till bord gör Årstiderna en insats för att människor ska få så bra råvaror som möjligt av högsta kvalitet. Att handla matkassar från Årstiderna hjälper människor att välja bort kemikalier och E-nummer och samtidigt bidra till en hållbar miljö.

Matkassar för olika behov

Det eviga livspusslet är kamp för många. I takt med att medvetenheten ökar kring ekologi och närodlat så höjs också kraven på att välja hållbara produkter. Med en matkasse från Årstiderna blir valet enklare, matlagningen roligare och mer varierad. Årstiderna erbjuder olika matkassar för olika behov, som en barnvänlig matkasse där rätterna är enkla, goda och snabba att tillaga. Det finns även matkassar för dem som väljer vegetarisk eller vegansk kost, och även för dem som bara vill äta vegetariskt vissa dagar i veckan.

Det är inte enbart stora och små familjer som kan ha glädje av Årstidernas matkassar, det finns såklart matkassar även för singelhushåll. För den som vill få en energikick i vardagen finns även Juicelådan med nya frukter och grönsaker varje vecka, redo att pressas. Med Årstiderna är det inte längre en fråga om tid och ork när det kommer till det ekologiska valet, det har aldrig varit lättare att välja naturlig och näringsrik mat, levererad direkt till dörren.

Välj mat efter årstiderna och värna om miljön

Det ska vara enkelt att välja färska ekologiska råvaror efter säsong. Medvetenheten kring kost och ekologiskt tänkande växer sig större, men tiden för att själv välja varierade recept och bra råvaror ökar kanske inte i samma takt. Med Årstidernas matkassar slipper man välja rätt själv och kan istället fokusera på att må bra och lägga sin dyrbara tid på annat. Vi är vad vi äter, och därför tror Årstiderna på det naturliga samspelet mellan människor och miljö, det samspel som vi själva kan bidra till genom att välja en matkasse från Årstiderna.

Vad tycker du om Årstiderna Matkasse?
[Totalt: 1 Betyg: 5]