Mat.se

1x1 - Mat.se
Mat.se

Mat.se är det enkla alternativet för dig som vill handla mat online. På sidan finns inga matkassar, överflödig information om recept eller andra funktioner som tar din fokus. Allting är precis som en vanlig matbutik förutom att den är online.

Hos Mat.se kan du välja mat från ett brett sortiment som innehåller mer än 1000 olika ekologiska varor. Kategorierna är logiska och enkla att använda oavsett om du beställer mat från mobilen, surfplattan eller telefonen.

Att bli kund hos Mat.se är enkelt och kräver inget abonnemang eller liknande. Det enda som behövs för att bli kund är e-post, lösenord och postnummer så att rätt sortiment visas samt för att säkerställa att Mat.se levererar hem mat där du bor.

Mat.se accepterar inte kontanter utan betalning måste ske online där de vanligaste bank- och kontokorten såsom VISA, Mastercard, American Express med mera accepteras där samtliga alternativ för kortbetalning debiteras vid leveransen av maten. För dig som vill betala med faktura samarbetar Mat.se med Collector.

Fördelar att handla hos Mat.se

På sin hemsida skriver Mat.se att det aldrig varit enklare att handla mat online och det är enkelt att förstå varför. Mat.se har bra priser, levererar hem maten följande eftermiddag mellan 15-22 inom ett intervall på en timme som du själv bestämmer.

All mat som du handlar levereras av deras egna dotterbolag Cold Cargo som har specialiserat sig på att frakta livsmedel såsom mat och matkassar. På så sätt kan du vara trygg i att din mat hålls kyld genom hela transporten och skulle det vara några som helst problem med hållbarheten på varorna du köper har Mat.se en färsk-varu-garanti som ger pengarna tillbaka om det skulle ske något fel.

Leveranstider

Hos Mat.se kan företag och privatpersoner över 18 år handla där leverans sker dagen efter man beställt mellan 7-12 och 14-22 tisdag till fredag inom ett intervall som man själv bestämmer. Beställer du mat för över 700 kronor är leveransen gratis. För beställningar under 700 kronor tillkommer en avgift på 29 kronor. Mat.se erbjuder även möjligheten att få leverans samma dag till en kostnad av 49 kronor som tillkommer oavsett belopp. Har du beställt alkohol eller receptfria läkemedel har chauffören rätt att be om legitimation, precis som en kassör i en vanlig butik.

Priser

1x1 - Mat.se

För att jämföra priser mellan butiker online har vi valt en egen unik varukorg med utvalda varor.

Hos Mat.se kostar varorna följande:

1 liter ekologisk mjölk från Arla – 11,95kr
1 kilo kycklingfilé från Kronfågeln – 87,95kr
1 kilo tomatketchup från Heinz – 22,95kr
6x Norrlands Guld 3,5% 50cl – 64,95kr
450 gram Findus delikatessköttbullar – 35,95kr

Totalt pris för varorna ovan blir 223.75 kronor vilket indikerar att prisnivån hos Mat.se ligger i linje med de flesta vanliga matbutikerna.

Rabattkod

Mat.se erbjuder just nu alla nya kunder 150 kronor rabatt på sitt första köp över 700 kronor, allt du behöver göra är att använda rabattkoden ”VINTER17” då du ska betala.

Vill du handla billigt på Mat.se finns även fler knep. Ett sådant är att leta under fliken kampanjer och rabattkoder där det finns flera hundra varor till halva priset eller lägre.

Sortiment

Det finns inga officiella siffror med hur stort sortiment Mat.se har men det är ingen tvekan om att de bräcker de flesta butiker som finns i landet. Med över 1000 ekologiska varor och stora lagerlokaler i Stockholm, Göteborg och Malmö kan Mat.se stoltsera med vad som mycket möjligt är Sveriges största matbutik.

Hela hemsidan laddar väldigt snabbt där en sökfunktion i toppen av sidan gör att du snabbt kan söka efter vad du vill handla. Här kan man även söka efter hela recept där du enkelt kan lägga till eller ta bort varor innan du på ett enda klick kan beställa hem allt man behöver till maträtten fram till dörren.

 

Vad tycker du om Mat.se?
[Totalt: 3 Betyg: 3]